هود صنعتی استیل

هود صنعتی استیل

هود صنعتی استیل

هود صنعتی استیل

هود صنعتی استیل
تفاوت هود صنعتی استیل با هود رستورانی
هود صنعتی استیل
تفاوت هود صنعتی استیل با هود رستورانی در چیست؟
به لحاظ کاربردی هود صنعتی استیل با هود رستورانی تفاوت چندانی ندارند. منظور نهایی هر دو هود تمرکز و تجمع آلودگی و تهویه متمرکز و هدفمند است. اما در نوع محاسبه، استانداردها و تقسیم هوا، تفاوت های عمده ای وجود دارد. در ساخت هود صنعتی استیل گاهی حساسیت به قدری بالاست که آلودگی های تولید شده در سطح زیرین هود، حتی به میزان چند ppm   (ذره در میلیون) نباید در فضا پراکنده شوند، و هود می بایست کل آلودگی های موجود را از سطح آلاینده جمع آوری کند.
تفاوت هود صنعتی استیل با هود رستورانی
همچنین خورندگی، میزان حالت اسیدی یا بازی، وزن ذرات و نکات بسیار دیگری می¬بایست در مورد هود های صنعتی و سیستم های تهویه صنعتی در نظر گرفته شود. همچنین، به طور معمول دبی هوای خروجی از طریق هود صنعتی استیل ، بسیار بیشتر از هود آشپزخانه یا هود رستوران است. بنابر این، محاسبات و طراحی صحیح برای مکش بهینه هوا و جلوگیری از اتلاف انرژی در هود های صنعتی حساسیت بسیار بالایی پیدا می کند.